6 TIPŮ NA DÁRKY K VALENTÝNU, SE KTERÝMI ZABODUJETE

Už je to tak, jsme v novém roce 2023 a to mimo jiné také znamená, že se blíží Valentýn, ten legendární svátek všech zamilovaných. Zamilované páry vyjdou do ulic, usednou do restaurací a budou si vychutnávat Valentýnské menu, ruku v ruce se budou procházet kolem vody po náplavce, v parcích, číst si zamilované básně nebo si jen šeptat zamilovaná slova do ucha.

Dárky jsou tady proto, aby dělali radost, kdo by tak nechtěl v tento den obdarovat milovanou osobu něčím zajímavým, originálním a zároveň láskou vyjadřujícím.

Krásný pugét rozmanitých kytek je základ. Já miluju pivoňky, růže ale třeba i luční kvítí a třeba takový bavlník v kombinaci s eukalyptem je pro milovníky skandinávského stylu sázka na jistotu, tutovka :-)

Krom kytky to chce ale i něco dalšího. Přinášíme vám tak naše tipy na Valentýnské dárky, se kterými určitě nešlápnete vedle.

 

1. Naše Hvězdná mapa životního okamžiku si o obdarování v takovýto významný den doslova říká. První pusa, rande, svatba? Zaznamenejte si tyto okamžiky a nechte si námi vytvořit hvězdné nebe, které bylo svědkem vašeho životního okamžiku. Minimalistický, originální dárek s hloubkou, který bude lahodit jak očím obdarovaného, tak i každému interiéru ♥

 

2. Ať už jste jen dva či tvoříte dokonce rodinu, darujte plakát Váš zamilovaný portrét a buďte originální, hraví. Nechte se od nás překvapit, co společně vykouzlíme :-) 

 

3. Zamilované znamení zvěrokruhu. Plakát, který je snad stvořen přímo ke svatému Valentýnovi. Je tam vše, co je potřeba zaznamenat. Srdce, jména a hlavně vaše vyobrazená znamení. Chcete tam doplnit ještě nějaký text? Citát? Větu, která Váš vztah vystihuje? Do toho, společně doladíme plakát k dokonalosti. Za ty motýlky v břiše to stojí ... ♥

 

4. Tak, jako s vůní jsou spojené určité životní okamžiky, tak i s hudbou to není jinak. Naší životní písní se stala např ta od Paper Kites - Bloom. Máme ji i ve svatebním videu. Dokonalost sama a občas je potřeba si ji pustit .... ♥ S naším plakátem Vaše písnička s fotkou ji již nebudete muset pokaždé hledat na Youtube nebo Spotify. Stačí jen namířit mobil na plakát a písnička se spustí sama ♥ To chceš a jako třešničku na dortu tam budete mít i konkrétní fotku vašeho okamžiku.

 

5. Hledáte něco velmi minimalistického? Žádné cukrbliky, ale přesto chcete dotyčnému vyjádřit, že k sobě patříte? Tak v tom případě doporučuji naše dva plakáty a to Vaše zamilované jména a plakát Ruku v ruce. Jednoduché a všeříkající ♥

 

 

6. Nakonec naše novinka, Velkoformátová fotografie s vaším osobním textem. Je nás hodně, co si tiskneme fotky našich dětí, nejlepších přátel, z dovolené, ze svatby či líbánek. Ale upřímně, pamatujete si přesný datum fotky, co jste tou fotkou třeba chtěli zachytit a nebo kde jste dokonce byli? Pojďme vaši fotografii povznést na další úroveň a dejme jí i nějaký text .... Na Valentýna třeba fotku vás dvou se zamilovaným všeříkajícím citátem? Či pouze datum? Nebo jen dopsané iniciály vás dvou? Dodejte nám kvalitní fotku a my uděláme vše pro to, abychom Vám kvalitně zvěčnili váš zachycený okamžik.

 

 

Držíme palce, aby vám váš zamilovaný den dopadl tak, jak si přejete ♥

S láskou 

Míša

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz