Na vlně scandi je teď JEN TAK Z LÁSKY

Nový směr, nový název, NA VLNĚ SCANDI je teď JEN TAK Z LÁSKY.

Už je to tak. Nějakou dobu v nás to semínko pocitu po novém názvu e-shopu klíčilo, až se nyní definitivně dostalo na povrch.

Skandinávský design a jejich interiéry máme stále velmi rádi, momentálně se však sami necháváme unášet na vlně ještě přírodnějších stylů a filozofie a co se pak týče plakátů, tak scandi už pro nás není na prvním místě a posunuli jsme se o nějaký ten kus v tvorbě dále, někam jinam.

Aktuálně se zabýváme především personalizovanými plakáty, které jsou u vás čím dál tím více žádanější, a do budoucna bychom náš sortiment chtěli rozšířit i o další dárky na míru a vlastně rozšířit náš sortiment i jinými směry. Sami z vlastní zkušenosti víme, že originální a zároveň osobní dárek se v dnešní době shání velmi těžko a sehnat ještě takový dárek od lokálních tvůrců, a ne ze zahraničí, tak to je ta cesta, která nás osobně dost baví.

Tým naší značky tvoří od samého počátku jen dva lidé, manželé a dva parťáci na celý život - Míša a Lukáš. Ok, ok, někdy nám pomáhají taky naši dva malí prckové. Přesto, že nám pod rukama prošel nespočet tisků, každý plakát tvoříme vždy spolu dohromady, často si pak vracející se klienty i pamatujeme a díky tomu k vám můžeme mít skutečný individuální přístup s přesahem. Nejedeme na množství, ale na opravdovou kvalitu. Věříme, že dokonalost se skrývá v detailu a toho se držíme, protože víme, že vám tvoříme vaše plakáty na míru, památky na vaše výjimečné dny.

Tím se možná i lišíme a za to jsme rádi. Byli jsme již součástí žádosti o ruku, vašich výročí, vzpomínky na první pusu, vyznání lásky, přání k narozeninám, tvoříme vám památky k narození vašich prcků anebo se jedná o plakát jen tak z lásky.

A to jsme prostě celí my. Posouváme se dál, rozšiřujeme si obzory a děláme lidem radost a oni zas dělají radost na oplátku nám.

Bylo tedy na čase zamávat šátečkem názvu Na vlně scandi a přivítat s otevřenou náručí naše nové jméno značky jen tak z lásky

 

340255088_229253856427014_5096435427629123627_n

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz