Designové omalovánky na zeď pro nejmenší

Kreativních, Montessori či jen zábavných aktivit pro naše nejmenší, tak těch není nikdy dost. Sami takové aktivity často hledáme, zkoušíme a vyrábíme. Naše malá například odjakživa ráda kreslí a vybarvuje. Vždycky, když jsme ji pořídili omalovánkovou knížku byla to pro ní zábava  opravdu jen na chvíli. Hned jí totiž celou vymalovala.

Začali jsme ji tedy omalovánky tisknout. Nejdříve malé, pak větší ,a pak jsme si řekli, na co troškařit. Chce to něco většího. Udělalo se pár telefonátů, projel křížem krážem katalog s desítky, ne-li stovkami druhů papírů. Testovalo se, malovalo a zkoušelo, co papír snese. Slovo dalo slovo a máme tady několik stovek metrů opravdu kvalitního plakátového papíru. Ovšem ne tak ledajakého. 

Jedná se o 180 g papír s matným povrchem. Díky této gramáži si na archy můžete kreslit a vymalovávat jak je libo, ale můžete si je dát i za rámeček. To je více než žádané. 

A to bychom nebyli my, kdybychom si to nechali jen pro sebe. Rozárka se s vámi o omalovánky jistě podělí. Protože kdo si hraje, nezlobí.

Co takhle se krom nezlobení také hezky odreagovat, zabavit se s rodinou u jednoho společného stolu a zároveň si vyzdobit originálně zeď dětského pokojíčku? Tohle vše teď můžete najít v našich nových plakátových omalovánkách

Omalovánka tady dostává zcela jiný rozměr a stává se doslova ozdobou pokoje, přičemž každé dílo je váš rodinný originál.

První čtyři vlaštovky jsou pro naše nejmenší. Chystáme však již kolekci pro děti větší a pro dospěláky. 

Teď už jen pořádně ostrouhat pastelky a jdeme na to. Jako za mlada. 

 

200a

 

201a

202a

203a

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz